Er zijn diverse psychische klachten waarvoor u een psycholoog kan raadplegen. Huub Lempens, praktijkhouder en GZ-psycholoog van praktijk H.E.L.P. heeft veel ervaring met verschillende klachten en maakt samen met jou een behandelplan specifiek op jou klachten gericht.

Samen kijkt hij naar hoe de klachten zich bij jou uiten en hoe je daarmee om gaat en wat dit met jou, je naasten en de omgeving doet.

Door de ervaring is je klacht vaak snel herkenbaar. Klachten zijn namelijk niet uniek en alleen voor jou. Hierdoor is herkenning ook snel mogelijk en een juiste behandelmethode in te zetten.

H.E.L.P behandeld cliënten ouder dan 18 jaar. Deze zijn in 2 doelgroepen te verdelen. Volwassen, 18-64 jaar, en ouderen van 65+.

De behandeling van deze 2 doelgroepen verschilt niet, als er al een verschil is dan ligt dit aan het feit dat een bepaalde klacht vaker kan voorkomen bij een bepaalde doelgroep. U kunt bijvoorbeeld denken aan rouwverwerking vaker een klacht is bij ouderen dan bij de doelgroep volwassen, terwijl laatstgenoemde vaker stress gerelateerde klachten heeft zoals Burn-out.

Meer weten over de verschillende klachten en de behandelmethoden kunt u klikken op (Behandelmethoden).